'I dag är jag inte det jag tror jag är. Jag är inte vad du tror att jag är. Jag är vad jag tror att du tror att jag är. ' - Charles Cooley

Citera-Of-The-Day
'I dag är jag inte det jag tror jag är. Jag är inte vad du tror att jag är. Jag är vad jag tror att du tror att jag är. ' - Charles Cooley
Läs Mer

'Hemligheten med förändring är att fokusera all din energi, inte på att slåss mot de gamla, utan att bygga den nya.' - Sokrates

Citera-Of-The-Day
'Hemligheten med förändring är att fokusera all din energi, inte på att slåss mot de gamla, utan att bygga den nya.' - Sokrates
Läs Mer

'När du står upp på morgonen, tänk på vilket dyrbart privilegium det är att leva - att andas, att tänka, njuta, älska.' - Marcus Aurelius

Citera-Of-The-Day
'När du står upp på morgonen, tänk på vilket dyrbart privilegium det är att leva - att andas, att tänka, njuta, älska.' - Marcus Aurelius
Läs Mer

'Människor bryr sig inte hur mycket du vet förrän de vet hur mycket du bryr dig.' - Theodore Roosevelt

Citera-Of-The-Day
'Människor bryr sig inte hur mycket du vet förrän de vet hur mycket du bryr dig.' - Theodore Roosevelt
Läs Mer

'Låt oss inte söka det republikanska svaret eller det demokratiska svaret, utan det rätta svaret. Låt oss inte skylla på det förflutna (utan) acceptera vårt eget ansvar för framtiden. ' - J.F. Kennedy (lanserad presidentkörning för 60 år sedan)

Citera-Of-The-Day
'Låt oss inte söka det republikanska svaret eller det demokratiska svaret, utan det rätta svaret. Låt oss inte skylla på det förflutna (utan) acceptera vårt eget ansvar för framtiden. ' - J.F. Kennedy (lanserad presidentkörning för 60 år sedan)
Läs Mer

'Låt oss alltid träffa varandra med ett leende, för leendet är kärlekens början.' -Moder Teresa

Citera-Of-The-Day
'Låt oss alltid träffa varandra med ett leende, för leendet är kärlekens början.' -Moder Teresa
Läs Mer

”Med tre metoder kan vi lära oss visdom. För det första genom reflektion, som är ädelaste, för det andra genom imitation, som är lättast, och tredje av erfarenhet, som är det bitteraste. ' - Confucius

Citera-Of-The-Day
”Med tre metoder kan vi lära oss visdom. För det första genom reflektion, som är ädelaste, för det andra genom imitation, som är lättast, och tredje av erfarenhet, som är det bitteraste. ' - Confucius
Läs Mer

'Om ett problem kan åtgärdas - om en situation är sådan att du kan göra något åt ​​det - behöver du inte oroa dig. Om det inte går att fixa, finns det ingen hjälp med att oroa sig. ' - Dalai Lama

Citera-Of-The-Day
'Om ett problem kan åtgärdas - om en situation är sådan att du kan göra något åt ​​det - behöver du inte oroa dig. Om det inte går att fixa, finns det ingen hjälp med att oroa sig. ' - Dalai Lama
Läs Mer